Cohort #4

Cohort #4

Februari 2018 – Juli 2018

Op 12 februari 2018 gaat het vierde cohort studenten starten met hun ketenstage. Ten opzichte van de vorige ketenstage met een kleine uitbreiding: binnen het Ommelander Ziekenhuis Groningen gaan Dorien Oosterveld (studente die heeft deelgenomen aan het cohort #2), Sophie Veenma en Maxim Veentjer starten met een interne ketenstage ‘Acuut’. De studenten doorlopen ook bij deze variant drie stations, de SEH, IC en Acute Opname Afdeling van het OZG.

Verder is de uitvoering van de ketenstage ongewijzigd. Esther Bakker en Irene Meijer gaan binnen het Verpleeghuis Old Wolde de kwetsbare ouderen volgen op de afdelingen Somatiek en PG. Elisabeth Coster, Celyn Vries, Frank Jansen, Atty Altenburg, Joyce Schipper en Kelly Posthumus gaan de ketenstage bemensen bij het Ommelander Ziekenhuis Groningen, Zorggroep Oosterlengte en Zorggroep Meander. Manon Nieuwhof, Laura Bruinsma en Gonda Tammes gaan de stations bij De Hoven invullen.

Tijdens het symposium op 7 februari zullen deze studenten worden ‘gepresenteerd’ en zullen ze de week erop kennismaken met de leergemeenschap tijdens de Kick-off.